Jocul României, văzut dintr-o altă perspectivă. Reacţie dură: "Nu jucătorii sunt depăşiţi, ci selecţionerul. Trebuie tras la răspundere!"

Ziarul Financiar 17.06.2016

Ionel Ganea vede din altă perspectivă problemele din jocul României de la meciul cu Elveţia. Fostul mare internaţional român susţine că nu calitatea jucătorilor a făcut diferenţa, ci selecţionerul.

Ionel Ganea nu se fereşte să spună ce gândeşte. Fostul mare atacant susţine că principala problemă a României la EURO 2016 este selecţionerul Anghel Iordănescu, despre care spune că a rămas în urmă cu noutăţile din fotbal. Ganea critică faptul că nu avem o strategie şi este de părere că am fi putut scoate mai mult din meciurile cu Franţa şi Elveţia, dacă pe bancă aveam alt selecţioner.

"Este puţin depăşit, se vede că a lipsit mulţi ani din fotbal. Nu numai eu mă aşteptam să-i vedem pe Sânmărtean şi Stanciu, ci toată lumea. Dar, din păcate, toată lumea îşi caută alibiuri. Keşeru nu prea a avut mingi. Trebuia să ne punem semne de întrebare că n-am marcat în atâtea meciuri în preliminarii. Din păcate, niciunul dintre antrenori nu a observat acest lucru.

Citiţi continuarea pe ProSport