Eveniment

Iulia Malis, o avocată de 37 de ani, a câştigat bursa de EMBA de 27.000 de euro oferită în 2022 de ZF şi WU Executive Academy

Iulia Malis, o avocată de 37 de ani, a câştigat bursa...

Autor: Adelina Mihai

16.06.2022, 00:05 2453

O avocată de 37 de ani care a lucrat în ultimii şase ani în cadrul operatorului privat de sănătate MedLife şi care va prelua un rol în cadrul firmei de cercetare de piaţă Ipsos a câştigat bursa de EMBA de 27.000 de euro oferită de ZF şi şcoala de afaceri WU Executive Academy Alţi şase manageri din industrii precum IT, shared service centres, logistică şi construcţii au obţinut burse cu valori cuprinse între 13.500 şi 17.000 de euro Costul programului de EMBA oferit de WU Executive Academy este de 39.000 de euro.

Iulia Malis, o avocată cu 12 ani de experienţă profesională, dintre care ultimii 6 ani în domeniul serviciilor medicale private, a câştigat bursa ZF de 27.000 de euro pentru a urma cursurile de EMBA organizate de şcoala de afaceri WU Executive Academy. Ea a fost senior in-house lawyer în cadrul MedLife, operator de servicii medicale private listat la Bursa de Valori de la Bucureşti. De săptămâna viitoare, ea preia un rol de legal consultant în cadrul Ipsos Interactive Services, parte a Ipsos Group, unul din liderii la nivel global în domeniul cercetării de piaţă.

„Îmi doresc de câţiva ani să urmez cursurile acestui program de Executive MBA pentru că, din perspectiva mea, este cel mai bun şi este prezent şi în România şi deoarece cred cu tărie că reprezintă un pas hotărâtor în a obţine un acces mai bun la viitoare poziţii de management executiv în medii internaţionale. Sunt extrem de bucuroasă şi mândră că am obţinut această bursă şi am toată încrederea că voi da tot ce am mai bun în decursul acestor doi ani“, a spus Iulia Malis.

Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, ea a urmat şi cursurile unui masterat în drept medical la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală.

Pe lângă Iulia Malis, alţi şase manageri au obţinut burse – cu valori mai mici - oferite de ZF şi WU Executive Academy pentru a urma cursurile acestui program. Arina-Adelaida Chiriac, Senior Director, SSC North, EMEA Deal Management în cadrul companiei IT Oracle, şi

Alexandra-Florentina Badea, VP, EMEA Marketing în cadrul Verifone (furnizor de soluţii de plată şi e-commerce), sunt câştigătoarele a două burse în valoare de câte 17.000 de euro fiecare pentru a urma cursurile de EMBA oferite de WU Executive Academy. Totodată, patru manageri au obţinut burse în valoare de câte 13.500 de euro fiecare: Andreea-Bianca Scărlătescu, production & distribution center controller în cadrul Joris Ide (producător de materiale de construcţii), Ionuţ-Adrian Dumitraşcu, Business Development Manager – Contract Logistics în cadrul DSV Solutions (logistică), Ionuţ Matei, Financial Planning & Reporting Manager în cadrul British American Tobacco (centrul de servicii al producătorului de ţigarete BAT) şi Ionuţ Laslo, area manager afermarket Eastern Europe în cadrul NGK Spark Plug Europe GmbH (componente auto).

Programul de EMBA al WU Executive Academy este prezent pe piaţa românească din 2006 şi are un număr de 405 de absolvenţi. Costul programului este de 39.000 de euro şi se desfăşoară pe o perioadă de 16 luni.

Programul de educaţie managerială oferit de WU Executive Academy în Bucureşti are o triplă acreditare (AACSB, AMBA şi EQUIS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO