LIVE: ZF LOGISTICA BUSINESSULUI – Cum se organizează companiile logistice înainte de Black Friday şi Crăciun? O discuţie cu Adriana Pălăşan, Preşedinte ARILOG; Managing Partner, Supply Chain Management Center.
Eveniment

MBA Insider 2021. Programele de MBA sau EMBA s-au adaptat în pandemie şi au venit cu conţinut care să îi ajute pe absolvenţi să treacă de criză

♦ „Faptul ca EMBA-ul s-a transformat într-un program hibrid, consecinţă a pandemiei, m-a determinat în primul rând să aplic şi în cadrul activităţii mele profesionale acelaşi sistem de lucru“ ♦ „Parcurgerea programului MBA în vremurile încercate de pandemie a venit cu un plus şi mai mare din punctul de vedere al evoluţiei digitale“.

Programele de MBA sau EMBA îi ajută pe absolvenţi să se adapteze la schim­bările aduse de pandemia de COVID-19 în mediul de business şi chiar să inoveze în companiile lor, spun ei.

Dragoş Gadoiu, CEO al Transpeco Logistics & Distribution, membru al boardului Gaspeco L&D şi absolvent al WU Executive Academy, afirmă că schimbarea programului EMBA pe care îl urma în unul hibrid l-a ajutat să aplice acest sistem de lucru şi în compania sa.

„Faptul ca EMBA-ul s-a transformat într-un program hibrid, consecinţă a pandemiei, m-a deter­minat în primul rând să aplic şi în cadrul activităţii mele profesionale acelaşi sis­tem de lucru utilizând di­verse platforme de co­municare precum şi facilităţile acestor platforme. Totodată noţiunile deprinse în cadrul cursurilor de Innovation Challenge, Contemporary Issues in Global Business, Data Analysis and Decision Making, Change Management etc. m-au ajutat să accelerez şi să optimizez proiectele de digitalizare aflate în derulare“, a spus el.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.