Eveniment

Încă o zi până la GALA ZF 2015, evenimentul de business al anului

Încă o zi până la GALA ZF 2015, evenimentul de...

Autor: Dana Ciriperu

23.11.2015, 00:07 231

ZIARUL FINANCIAR va strânge laolaltă comunitatea de business, oamenii din spatele unor poveşti antreprenoriale reuşite, manageri şi tineri care au pariat pe viitorul economic al României, în cadrul unui eveniment de gală care va avea loc mâine seară la Hotelul Marriott din Capitală. 

Ediţiile precedente, care au coincis şi cu aniversarea ZF, au adus la Bucureşti personalităţi de calibru care au vorbit despre şansele României de a recupera decalajele faţă de Europa de Vest şi despre modele de creştere economică ce pot transforma mediul de afaceri local. 

În 2014, Jacek Rostowski, ministrul de finanţe sub ghidajul căruia economia poloneză a devenit singura din Uniunea Europeană care a re uşit să evite recesiunea du pă criza din 2008 şi chiar să crească, a venit la Bucureşti fiind invitatul special al Galei ZF 2014 „România 5% creştere economică“.

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost în 2013 la Gala ZF 15 ani, unul dintre invitaţii speciali alături de Michel Camdessus, fostul şef al FMI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO