Eveniment

Grup de lucru Primăria Capitalei - Ministerul Dezvoltării, pentru proiecte comune în Bucureşti

Grup de lucru Primăria Capitalei - Ministerul Dezvoltării, pentru proiecte comune în Bucureşti

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei

Autor: Mediafax

23.08.2012, 00:04 399

Echiparea ambulatoriilor la două spitale, modernizarea infrastructurii rutiere la Piaţa Sudului, legea faţadelor şi un proiect-pilot de finanţare a restaurării unor clădiri istorice se numără printre obiectivele pentru Bucureşti ale grupului de lucru comun Primăria Capitalei-Ministerul Dezvoltării.

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu s-a întâlnit, miercuri, cu ministrul dezvoltării Eduard Hellvig pentru înfiinţarea unui grup de lucru comun care să deblocheze mai multe proiecte de interes pentru Bucureşti.

La întâlnirea găzduită de Ministerul Dezvoltării cei doi oficiali au discutat despre reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriilor de la Spitalul Clinic de Copii "Victor Gomoiu" şi Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, despre modernizarea infrastructurii rutiere din Piaţa Sudului, dar şi despre proiecte privind circuite turistice pe lacurile Floreasca şi Tei.

Cu acelaşi prilej, s-a discutat despre iniţierea unui proiect-pilot de finanţare a restaurării unor clădiri istorice, precum şi despre cartierul de locuinţe ANL "Henri Coandă", unde Primăria Capitalei va începe lucrări de asfaltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO