Eveniment

Directorul sucursalei Triumf a RA-APPS a demisionat-surse

Autor: Mediafax

07.02.2012, 17:03 183

Valer Santa, indicat în presă drept una dintre persoanele apropiate fostului şef al SGG Daniela Andreescu şi care a beneficiat de sprijinul acesteia, a demisionat de la conducerea sucursalei Triumf a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), au declarat surse oficiale.

Demisia a fost depusă luni seara, arată sursele citate.

Daniela Nicoleta Andreescu a fost revocată de la conducerea Secretariatului General al Guvernului la sfârşitul anului trecut, după ce presa a relatat că există un conflict de interese urmare a atribuirii către membrii familiei sale a unor spaţii administrate de RA-APPS, instituţie subordonată SGG.

La acea dată au fost publicate informaţii conform cărora şi alte persoane apropiate Danielei Andreescu au beneficiat de sprijinul acesteia, un exemplu prezentat în acest sens fiind Valer

Santa, indicat de jurnalişti drept una dintre persoanele apropiate secretarului general al Guvernului şi care a beneficiat de sprijinul şefului SGG pentru a fi instalat în postul de director al sucursalei Triumf a RA-APPS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO