Eveniment

Dialog dintre Klaus Iohannis şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Nu sunt mulţumit de ce se întâmplă în România. Iohannis: Suntem doi

Dialog dintre Klaus Iohannis şi preşedintele Comisiei...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

08.05.2019, 19:03 138

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu tineri europeni, că nu e mulţumit de anumite lucruri din UE. În replică, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus că nici el nu e mulţumit de ce se întâmplă în România.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, la o întâlnire cu tinerii, că deja trăim în „lumea digitală şi nu suntem pregătiţi”.

„Asta e ceva pe care ar trebui să o luăm ca o pe provocare imensă. Deja locuim în lumea digitală şi nu suntem pregătiţi. Vorbiţi despre ceva ce va veni, 5G, următoarea generaţie de comunicaţii. Telefonul tău va comunica cu maşina ta, cu maşina de spălat... Faceţi ceva să înţelegeţi asta pentru că asta se întâmplă. Vorbeam de smartphone-uri că în trecut nu ne imaginam că se poate. Avem informaţii care acum 10 ani erau greu de descifrat şi de specialişti. Nu sunt satisfăcut de ce se întâmplă în UE”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

În replică, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a spus că nici el nu e mulţumit de anumite lucruri care se întâmplă în România.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a răspuns, râzând: „Înseamnă că suntem doi”.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi preşedintele României, Klaus Iohannis, participă, la Sibiu, la dezbaterea „Dialogul cetăţenesc”, eveniment organizat de către Comisia Europeană, în contextul Summit-ului care va avea loc, joi, la Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO