Eveniment

Consilierul prezidenţial Alexandrina Gătej a demisionat din funcţie

Autor: Mediafax

01.01.2011, 14:38 15

Consilierul prezidenţial Alexandrina Gătej a demisionat dinfuncţie, vineri, susţinând că decizia foarte clară a CNSAS denecolaborare a sa cu Securitatea a generat un mod de abordarepublică speculativ şi denigrator care i-a adus importanteprejudicii atât ei, cât şi familiei sale, informează Mediafax.

"Decizia foarte clară a CNSAS de necolaborare a mea cuSecuritatea a generat un mod de abordare publică speculativ şidenigrator care a adus importante prejudicii atât mie, cât şifamiliei mele. În contextul recentelor atacuri nejustificate laadresa mea, am decis să părăsesc funcţia pe care o deţin. Îmi voidedica resursele de competenţă mediului privat economic, acolo undeperformanţa şi valoarea unui profesionist primează", susţineAlexandrina Gătej.

Ea precizează că s-a întors în ţară cu o carieră în mediuleconomic privat ale cărei rezultate şi competenţe au fost pe deplinapreciate şi răsplătite în ultimii 15 ani. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO