Eveniment

Campania ZF #cevreaudelaprimar. Locuitor al sectorului 1 din Bucureşti: Vrem pasaje subterane care să înlocuiască trecerile peste calea ferată pentru maşini

♦ Intervenţiile de urgenţă în zona gărilor Depoul Bucureşti Triaj, Pajura, Carpaţi şi Bucureştii Noi sunt dependente de traficul feroviar.

Un cititor al Ziarului Financiar, locuitor al sectorului 1 din Bucureşti, transmite către viitoarele administraţii locale că este o problemă faptul că traficul rutier este dependent de traficul feroviar din zona gărilor Depoul Bucureşti Triaj, Pajura, Carpaţi şi Bucureştii Noi. Astfel, accesul autovehiculelor pentru intervenţii de urgenţă în zonă depinde de traficul feroviar.

„Cea mai urgentă problemă a capitalei e eficienţa intervenţiilor în situaţii de urgenţă. Conducătorul auto (inclusiv de ambulanţă, maşină de poliţie, pompieri) e dependent de traficul feroviar în cartierele din prelungirea străzii Teodor Neagoe, a Străzii Marmurei, a Străzii Modestiei, a Străzii Inovatorilor, a străzii Copşa Mică şi a străzii Chitila Triaj“, transmite G.N.

Locuitorii din zonă solicită construirea unor pasaje care să înlocuiască trecerile la nivel de cale ferată din zonă pentru autoturisme.

„Solicităm în acest context municipalităţii, indiferent cine va fi la conducerea capitalei şi cine va fi la conducerea sectorului 1, să dezvolte infrastructura rutieră a capitalei şi transportul public în zona gărilor Depoul Bucureşti Triaj, Pajura, Carpaţi şi Bucureştii  Noi prin construirea unor pasaje rutiere subterane care să substituie trecerile la nivel cu reţeaua feroviară din sectorul 1 conectând Şoseaua Chitilei cu calea Giuleşti.“

Ziarul Financiar a lansat proiectul #cevreaudelaprimar, o companie care îşi propune să aducă în atenţia administraţiilor locale actuale sau viitoare problemele localităţilor, precum şi ce îşi doresc cetăţenii de la viitorul primar ales după 27 septembrie.

Cu această ocazie, ZF  îndeamnă cititorii din toată ţara să trimită sesizări şi aşteptări de la viitorii primari, însoţite de fotografii, care vor fi publicate atât pe site-ul www.zf.ro, cât şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.