Eveniment

BUSINESS Magazin: cine sunt tinerii manageri care vor reporni economia

Aflat la a cincea editie, catalogul „100 Tineri Manageri de Top” aduna povestile si viziunea a inca 100 de manageri, fiecare relevant pentru industria din care face parte

Aflat la a cincea editie, catalogul „100 Tineri Manageri de Top” aduna povestile si viziunea a inca 100 de manageri, fiecare relevant pentru industria din care face parte

21.05.2010, 00:00 476

In urma cu cinci ani, BUSINESS Magazin lansa o provocare pentrupiata media romaneasca: un catalog al tinerilor manageri siantreprenori. Adica cei care, desi aveau mai putin de 40 de ani,reusisera sa fie recunoscuti in domeniul lor de activitate. Aflatla a cincea editie, catalogul "100 Tineri Manageri de Top" adunapovestile si viziunea a inca 100 de manageri, fiecare relevantpentru industria din care face parte.

Dintre cei 100 de manageri prezentati in acest an, cinci au fostselectati pentru premii de juriul format din trei head-hunteri -George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Balan (HartHuman Resources Consulting) si Daniela Necefor (Total BusinessSolutions). Madalina Teodorescu, 36 de ani, coordonatoareaactivitatii de vanzari si distributie de retail a Raiffeisen BankRomania, a saptea banca din sistem dupa valoarea activelor, aprimit premiul pentru categoria servicii financiare.

Unuldintre cei mai tineri manageri prezenti in cadrul editiei din acestan a catalogului, Ovidiu Ghiman, 32 de ani, a castigat premiulpentru categoria IT&C. Ghiman este cel care defineste strategiaRomtelecom si traseaza liniile dezvoltarii afacerii, atat organic,cat si prin achizitii.

Premiul categoriei piete industriale a fost castigat de AndreiDumitrescu, 35 de ani. Actualul director de marketing si vanzari ladivizia de adezivi a Henkel, Dumitrescu a fost unul dintre primiiangajati ai Henkel in Romania in urma cu 12 ani.

Cristian Popescu, 38 de ani, vicepresedinte responsabil pentrudepartamentul de resurse umane in cadrul producatorului de bereUrsus Breweries, a fost considerat de membrii juriului cel mai desucces tanar manager din categoria piete de consum in acest an, iarCarmen Daniela Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania, acastigat premiul categoriei servicii.

Spre deosebire de ceilalti ani, revista BUSINESS Magazin ainclus in catalog si 20 de tineri manageri expati, premiul acesteicategorii fiind castigat de Ali Ergun Ergen, seful BaneasaDevelopments, dezvoltatorul proiectului Baneasa, cel mai mare deacest fel din Romania.

In cadrul galei organizate impreuna cu partenerii Romtelecom siRBS Bank Romania, BUSINESS Magazin a mai acordat alte cinci premiispeciale.

Sorin Boza, directorul de investitii - proiecte de dimensiunimari in cadrul Lafarge Romania, a primit premiul special "ThinkBIG". Boza a fost cel care a coordonat dezvoltarea celui mai maresiloz de clincher (produs intermediar la fabricarea cimentului) dinlume.

Mihai Cioltea, directorul de expansiune al Zara in Romania, aprimit premiul special " 75% din lumea intreaga". Cioltea, fostmembru al echipei PRO TV, a lucrat timp de mai multi ani pe vase decroaziera, timp in care a vizitat, dupa cum spune chiar el, treisferturi din lume. Razvan Petrescu, seful din Romania al celui maimare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a primitpremiul special "telefonul fara fir", iar Cristian Ionescu, sefulCoface pentru Romania, Slovacia si Bulgaria, a castigat premiul"AAA+".

La a cincea editie a galei BUSINESS Magazin, au fost acordate sicinci premii aniversare, pentru tinerii manageri si antreprenoricare au avut o evolutie interesanta in ultimii cinci ani.

Premiile au fost acordate lui Septimiu Postelnicu,vicepresedinte UniCredit Tiriac Bank Romania, Mihai Ghyka, CEO alBergenbier, Vlad Seitan, seful diviziei de marketing a OMVRefining&Marketing, Catalin Olteanu, Chief Product &Technology Officer al UMT (companie infiintata de Olteanu siachizitionata de Microsoft) si Raul Ciurtin, actionar majoritar sipresedinte al Albalact.

Aflati mai multe despre cei 100 de tineri manageri inclusi ineditia din acest an a catalogului Tineri Manageri de Top editat deBUSINESS Magazin, precum si despre evolutia celor 400 de manageriprezentati in editiile anterioare pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO