Eveniment

British Airways: 6 din 10 români zboară peste ocean

24.08.2010, 23:58 37

Şase din zece pasageri români care călătoresc cu BritishAirways, pe ruta Bucureşti-Londra, şi-au continuat zborul pe cursetransatlantice (de lung curier), către destinaţii din SUA, Africasau Asia, susţine bulgarul Emil Delibashev, directorul comercial alBritish Airways pentru zona balcanică, ce a preluat anul trecutconducerea operaţiunilor în 11 ţări.
Spre comparaţie, în 2009 doar patru din zece pasageri românitranzitau aeroportul din Londra pentru a ajunge în destinaţii depeste ocean. "Zborurile transatlantice vor susţine revenireabusinessului", a declarat Delibashev. Avioane au operat la 90% dincapacitate pe ruta Bucureşti-Londra în iulie anul acesta. El maiprecizează că cele mai solicitate destinaţii de către români pecurse de lung curier au fost Johannesburg din Africa de Sud, unde aavut loc Campionatul Mondial de Fotbal anul acesta, Hong Kong,Miami şi New York.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO