Eveniment

Bosnia-România, sâmbătă, la Pro TV. Cum va arăta echipa naţională?

Meciul de fotbal Bosnia-România, transmis sâmbătă, la Pro TV. Cum va arăta echipa naţională?

Autor: Mihai Nejneru

23.03.2011, 10:08 325

Marea dilemă a lui Răzvan Lucescu este în aceste zile alegereamijlocaşilor de bandă pentru meciul de fotbal dintre Bosnia şiRomânia, ce va fi transmis sâmbătă la Pro TV.

Deac sau Torje pe dreapta, Zicu sau Deac în stânga suntvariantele, fiecare cu avantajele şi dezavantajele sale, scrieProSport.

Naţionala s-a antrenat aseară în "Ştefan cel Mare",selecţionerul Răzvan Lucescu fiind nemulţumit de terenul de laMogoşoaia. La această şedinţă de pregătire au participat toţijucătorii, cu excepţia lui Cristi Chivu, care a făcut doarrecuperare. Răzvan a comandat şi un joc-şcoală, apelând la douăechipe, din care s-au putut desprinde câteva concluzii în legăturăcu modul în care va aborda meciul din Bosnia.

Permutări de trei luate câte două
Linia de fund e clară: Săpunaru, Tamaş, Chivu şi Raţ. Apoi, încentrul liniei mediane înclină pentru perechea Ropotan - Alexa, cuFlorescu drept primă alternativă. Mutu şi Marica vor forma cuplulde atacanţi, cu Mutu în spatele atacantului de la Stuttgart. Marilesemne de întrebare sunt legate de benzile terenului. Vedeţicum va arăta echipa Românieişi care sunt problemele cu care se confruntă selecţionerulNaţionalei pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO