Eveniment

Bogdan Marinescu, de 27 de ani directorul Maternităţii Giuleşti: "Aştept finalul anchetei. Dacă voi fi găsit vinovat, analizez posibilitatea demisiei"

Bogdan Marinescu, de 27 de ani directorul Maternităţii Giuleşti: "Aştept finalul anchetei, dacă voi fi găsit vinovat, analizez posibilitatea demisiei"
17.08.2010, 17:46 566

Bogdan Marinescu este de 27 de ani director al MaternităţiiGiuleşti. Marinescu, în vârstă de 66 de ani, a lucrat înmaternitatea Giuleşti încă din 1968, pentru ca din 1970 să devinămedic secundar obsterică ginecologie la aceeaşi instituţie. Funcţiade conducere a Instituţiei a preluat-o în 1983, ceea ce îltransformă în cel mai longeviv manager din România.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, acesta a declaratăcă aşteaptă finalizarea anchetei, iar dacă va fi vinovat, vaanaliza posibilitatea demisiei. Totuşi Marinescu a ţinut sămenţioneze că nu va demisiona din funcţia deţinută în acest momentpentru că "a demisiona într-un astfel de moment înseamnă să-ţi ieimâna de pe responsabilitate".

Procurorii au început urmărirea penală pentru ucidere din culpăşi vătămare corporală gravă în cazul accidentului de laMaternitatea Giuleşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO