Eveniment

Primele concluzii ale Inspectoratului Teritorial de Muncă cu privire la Maternitatea Giuleşti: distrugere, fum şi funingine

17.08.2010, 17:15 83

Inspectorul şef adjunct al ITM Bucureşti, Ştefan Mareş, adeclarat, marţi după-amiază, că în camera de la MaternitateaGiuleşti unde a avut loc explozia nu s-a putut constata decât"distrugere, fum şi funingine", arătând că acel loc a fost scenaunui "dezastru", informează Mediafax.

Ştefan Mareş, care a fost prezent la acţiunile de prelevare deprobe de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, a spus, la ieşireadin unitatea sanitară, că de miercuri la Inspectoratul Teritorialde Muncă (ITM) Bucureşti vor fi chemaţi toţi angajaţii spitaluluicare au fost pe tura de luni seară, când s-a produs tragedia.

Mareş a precizat că aceasta va fi doar una dintre măsurile pecare ITM Bucureşti le va întreprinde în cadrul anchetei privindexplozia de la Maternitatea Giuleşti.

"În camera în care a avut loc deflagraţia nu s-a putut constatadecât distrugere, fum şi funingine, arătând că acel loc a fostscena unui dezastru", a mai spus Ştefan Mareş.

Întrebat dacă poate fi emisă vreo ipoteză în acest moment, Mareşa arătat că nu poate spune nimic cu certitudine şi că se va puteapronunţa doar după ce ITM va intra în posesia documentelor în bazacărora a fost organizată activitatea la maternitate şi în urmaprimirii rezultatelor unei expertize. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO