Eveniment

S-au finalizat 3 necropsii, un copil intoxicat cu funingine, doi decedaţi din lipsă de oxigen

17.08.2010, 14:17 40

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul a trei dintrecei patru bebeluşi care au murit în urma exploziei de laMaternitatea Giuleşti, în cazul unuia fiind stabilit că a fostintoxicat cu funingine, în timp ce ceilalţi doi au decedat dincauza lipsei de oxigen, a spus procurorul Marius Iacob, citat deMediafax.

Marius Iacob, procuror şef al Secţiei Urmărire Penală aParchetului instanţei supreme, a declarat că au fost finalizatetrei necropsii.
Prin acestea s-a stabilit că unul dintre copii a fost intoxicat cufuningine, iar ceilalţi doi au murit din cauza lipsei de oxigen,fiind vorba despre intoxicaţie acută cardiacă.
Necropsia în cazul celui de-al patrulea bebeluş va fi efectuatămiercuri dimineaţă, a spus Marius Iacob. Citiţi mai mult desprewww.mediafax.ro/social/s-au-finalizat-3-necropsii-un-copil-intoxicat-cu-funingine-doi-decedati-din-lipsa-de-oxigen-6922569/pe incendiul de la maternitateaGiulestiwww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO