Eveniment

Boc, despre deblocarea posturilor din sănătate: În luna septembrie vom discuta exact

Boc, despre deblocarea posturilor din sănătate: În luna septembrie vom discuta exact
26.08.2010, 13:17 52

Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Sibiu, că în septembriese va lua în discuţie deblocarea posturilor din sistemul sanitar,fără a preciza însă câte posturi intenţionează să deblocheze,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti, în timpul unei vizite pe şantierul centuriiSibiului, ce intenţii are în legătură cu deblocarea posturilor dinsistemul sanitar, premierul Emil Boc a răspuns că problema va filuată în discuţie în luna septembrie.

"În luna septembrie vom discuta exact ce se va întâmpla, pânăatunci nu mai fac niciun fel de declaraţie pe această problemă", aafirmat Emil Boc.

Când i s-a spus că Ministerul Sănătăţii a anunţat că are nevoie dedeblocarea a 5.000 de posturi, premierul a răspuns că acest lucrunu se va putea rezolva, deoarece toate ministerele "au tot felul desolicitări".

Ministrul sănătăţii a solicitat, miercuri, în şedinţa Guvernului,deblocarea a 5.000 de posturi necesare sistemului medical, darpremierul a spus că nu se poate debloca decât un post la şapteeliberate, ceea ce înseamnă 1.000, iar eventuale suplimentări vortrebui negociate în toamnă cu FMI. Citiţi mai mult pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO