Eveniment

Bancile bat pasul pe loc la Bursa

26.02.2003, 00:00 9

Actiunile Bancii Romane pentru Dezvoltare au pierdut ieri doua procente dupa cresterile spectaculoase din ultimele zile. Tranzactiile de ieri s-au realizat pe o tendinta de scadere a preturilor, la fel ca in cazul majoritatii actiunilor cotate. Dupa ce primele tranzactii ale zilei s-au realizat la 20.300 lei/actiune, la inchidere, cotatiile au ajuns pana la 19.800 de lei. Actiunile BRD au fost cele mai tranzactionate de la Bursa, cu o valoare a transferurilor de 8,4 miliarde de lei.
Conducerea Bursei a sesizat cresterea exploziva a actiunilor bancii din ultimele zile si a cerut explicatii bancii. Comunicatul remis Bursei precizeaza ca "nu exista evenimente care ar putea duce la cresterea accelerata a pretului actiunilor BRD."
Actiunile Bancii Transilvania, au evoluat si marti, dupa cum ne-au obisnuit intre 3.650 si 3.700 lei/actiune. Ultima tranzactie s-a realizat la pretul maxim al zilei, identic cu cotatia de inchidere din ziua anterioara. Tranzactiile cu actiunile bancii au totalizat 3,5 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO