Eveniment

Băiatul muntenegrean rănit în accidentul de duminică povesteşte că autocarul a trecut peste el

Băiatul muntenegrean rănit în accidentul de duminică...

Autor: Iuliana Enache

26.06.2013, 12:53 2711

Băiatul muntenegrean rănit în accidentul de duminică în care un autocar plin cu turişti români a căzut într-o prăpastie provocând moartea a 18 persoane, a povestit momentul tragediei, afirmând că vehiculul a trecut peste el, relatează cotidianul Dan, în pagina electronică.

"Autocarul a trecut peste mine, am crezut că visez când tata m-a întrebat «trăieşti?». I-am spus că da şi am plecat", a declarat Bojan Popovici.

"Totul s-a întâmplat în câteva secunde, nu ştiu cum, dar autocarul a trecut peste mine", a povestit el.

Tatăl şi fiul şi-au petrecut ziua de duminică în satul Vicje, iar în cursul după-amiezii se întorceau la Podgoriţa, unde locuiesc. Ei susţin că au mers pe jos din sat către autostradă pentru a aştepta autobuzul.

"Ploua şi ne îndreptam către staţie", a explicat tatăl copilului, Bosko Popovici, adăugând că a auzit deodată un zgomot puternic ce l-a determinat să se întoarcă să vadă ce se întâmplă.

"Iniţiat am văzut un autocar alb care intrase pe partea stângă şi care răsturna totul în cale. L-am văzut pe Bojan, care căzuse după ce a fost lovit de autocar", a declarat el.

După accident, cel mai îngrijorat a fost bunicul copilului, care s-a temut că fiul şi nepotul lui au murit.

Pe de altă parte, o persoană a fost arestată în noaptea de luni spre marţi sub suspiciunea că încerca să fure bani şi lucruri rămase în autocar. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani a coborât până la autocar cu scopul declarat de a ajuta echipele de la faţa locului. Unuia dintre lucrători i s-a părut suspect şi a raportat totul la poliţie. În urma percheziţiei, asupra bărbatului au fost găsiţi 50 de euro. El a fost luat de la locul accidentului dar nu se ştie dacă a fost reţinut de poliţie.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO