Eveniment

Avionul cu trupurile neînsufleţite din Muntenegru a sosit la Baza 90 Otopeni în jurul orei 21.50. Premierul Victor Ponta este prezent alături de miniştrii Apărării şi de Externe

Avionul cu trupurile neînsufleţite din Muntenegru a...

Autor: Roxana Alexe, Elvira Gheorghita

25.06.2013, 22:24 225

O slujbă religioasă pentru decedaţi urmează să aibă loc la Baza 90, unde a sosit Preasfinţitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureşti.

Premierul Victor Ponta este prezent, marţi seară, la Baza Aeriană 90 Otopeni, alături de miniştrii Apărării şi de Externe.

Rude ale victimelor au sosit la baza militară cu un autocar, pentru a asista la slujbă.

Trupurile neînsufleţite urmează să fie transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a fi identificate, în prezenţa rudelor.

Trupurile persoanelor decedate vor fi preluate de 20 de autospeciale ale Ministerului Afacerilor Intrerne (MAI), care vor pleca apoi în coloană de la aeroport către INML, pentru identificarea fiecărei victime.

Miercuri este zi de doliu naţional pentru victimele din Muntenegru, urmând să aibă loc şi o slujbă de pomenire a celor decedaţi la Catedrala Patriarhală, de la ora 10.30.

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO