Eveniment

Asistenta de la maternitatea Giuleşti, arestată pentru 29 de zile

Asistenta de la maternitatea Giuleşti, arestată pentru 29 de zile
24.08.2010, 18:37 23

Asistenta Florentina Cîrstea, reţinută în urmă cu o zi pentruucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă în legăturăcu incendiul de la Maternitatea Giuleşti, a fost arestată preventivpentru 29 de zile, după ce Judecătoria Sectorului 6 a admis, marţi,propunera procurorilor, scrie Mediafax.

Avocatul asistentei declara, înainte de pronunţarea instanţei,că în faţa judecătorului Florentina Cîrstea s-a declarat vinovatădoar într-o anumită măsură.

Ea a spus că asistenta, potrivit fişei postului, pe care astudiat-o în timpul procesului, trebuia să aibă în subordinea saalte "una sau două asistente debutante şi una sau două infirmiere",aceasta trebuind însă să se ocupe singură de toată secţia deterapie intensivă.

Totodată, avocatul a declarat, marţi, la Judecătoria Sectorului6, că Florentina Cîrstea are mustrări de conştiinţă în legătură cutragedia de la Maternitatea Giuleşti. Florentina Cîrstea nu ar fifost "niciun moment la nicio petrecere", a susţinut apărătorul.Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO