Eveniment

Antoniu Buci şi Marius Gîscan, medalii la CE de haltere, de la Kazan

Autor: Osan Adina

12.04.2011, 21:24 41

Sportivii Antoniu Buci şi Marius Gîscan au cucerit trei medalii- una de aur şi două de argint, marţi, la Campionatul European dehaltere, de la Kazan (Rusia), la categoria 62 de kilograme.

Antoniu Buci a reuşit să ridice 134 de kilograme (smuls),performanţa aducându-i medalia de argint. La aruncat, Buci a reuşit156 de kilograme, din prima încercare, dar le-a ratat peurmătoarele două, clasându-se pe locul cinci. Cu un total de 290kilograme, sportivul clujean în vârstă de 21 de ani, s-a clasat pelocul doi în clasamentul general, obţinând medalia de argint.
Marius Gîscan, cel de-al doilea reprezentant al României lacategoria 62 kilograme, s-a clasat pe locul cinci la total, după cereuşit să ridice 119 kilograme (smuls, locul 8), respectiv 162kilograme (aruncat), performanţă care i-a adus medalia de aur aprobei.

Pe locul I la total s-a clasat turcul Bunyami Sezer, cu 298 kg(140 kg-smuls, 158 kg-aruncat).

Luni, în prima zi a CE de la Kazan, sportivul Florin IonuţCroitoru a cucerit medaliile de argint şi bronz în proba dearuncat, respectiv la total, categoria 56 de kilograme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO