Eveniment

Alexandrina Gătej revine la preşedinţia AmCham

Autor: Adelina Mihai

24.03.2011, 23:39 24

Alexandrina Gătej, care a demisionat la finele anului trecut dinfuncţia de consilier prezidenţial după ce Consiliul Naţional pentruStudierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a revelat că a fostrecrutată de Securitate în '89, a fost aleasă preşedinteleConsiliului Director al Camerei de Comerţ Americane în România(AmCham), poziţie pe care a mai ocupat-o.

AmCham nu a comentat situaţia Alexandrinei Gătej privind deciziaCNSAS. "Cu siguranţă competenţele profesionale şi experienţaanterioară ca membru şi preşedinte al AmCham România au fostrelevante în alegerea pe care membrii au făcut-o. Recomandărileînaintate de AmCham România vor continua să fie rezultatulactivităţii grupurilor de lucru care reunesc exclusiv membriiAmCham România".

Gătej reprezintă în cadrul AmCham o firmă de consultanţă debusiness, Maldon&Wat, pe care a înfiinţat-o la începutulacestei luni, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Gătej afost directorul Unilever Europa de Sud- Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO