Eveniment

Al treilea rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu a murit la spital. Realizatorul TV va fi externat în următoarele ore şi dus la Poliţie pentru audieri

Al treilea rănit în accidentul provocat de Huidu a murit la spital

Autor: Mediafax

17.10.2011, 09:16 2914

Bărbatul rănit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost izbită de autoturismul condus de Şerban Huidu a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă, astfel că numărul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei.

Realizatorul TV va fi externat în următoarele ore, urmând să fie dus direct la sediul Poliţiei Judeţene Braşov, unde va fi audiat în cazul accidentului pe care l-a provocat duminică în judeţul Braşov, potrivit unor surse medicale.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

Vedeţi aici ce a declarat Şerban Huidu imediat după accident.

Accidentul de duminică s-ar fi produs "exclusiv din vina" realizatorului TV, conform primelor cercetări ale poliţiştilor de la circulaţie.

În urma accidentului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost făcută o tomografie şi s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, însă s-a luat decizia ca acesta să rămână internat peste noapte date fiind "antecedentele sale neurologice".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO