Constructii & Imobiliare

CBRE România l-a promovat pe Andrei Jerca în funcţia de Head of Industrial Services

Andrei Jerca

Andrei Jerca

Autor: Cristina Bellu

17.10.2019, 11:59 253

Compania de consultanţă imobiliară CBRE îşi extinde echipa locală de management prin promovarea lui Andrei Jerca în rolul de Head of Industrial Services, poziţie din care urmează să coordoneze dezvoltarea serviciilor de real estate pentru chiriaşi, dezvoltatori şi investitori, împreună cu echipa de industrial din Bucureşti şi Timişoara.

Având o experienţă de peste zece ani pe piaţa spaţiilor industriale, Andrei Jerca este specializat atât în dezvoltarea şi închirierea, precum şi în administrarea şi vânzarea proprietăţilor industriale. El s-a alăturat echipei CBRE România la începutul anului 2017, iar în decursul ultimilor ani a fost implicat în consilierea unor tranzacţii majore de închiriere şi sale & lease back - proces prin care o proprietate este vândută şi închiriată ulterior de vânzător, pentru companii de top din sectorul industrial.

Anterior CBRE, Andrei Jerca a fost responsabil de asset management pentru proiectele dezvoltatorului industrial P3 şi ale fondului de investiţii Europolis, achiziţionat ulterior de CA Immo.

„Piaţa spatiilor industriale din România trece printr-un proces de transformare şi consolidare. După ce în 2019, am observat un apetit crescut din partea mai multor jucători interesaţi să intre pe piaţa locală, ne aşteptăm ca pe parcursul anului 2020 să asistăm la o intensificare a competiţiei, atât prin intrarea unor noi dezvoltatori, cât şi prin tranzacţii importante de investiţii, în special de tipul sale & lease back. Bucureştiul şi vestul ţării rămân cele mai dinamice pieţe în termen de proiecte aflate deja în dezvoltare”, spune Andrei Jerca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO