Constructii & Imobiliare

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat grupul Niro în semnarea acordului cu Libra Bank privind finanţarea cu 24 mil. euro a construcţiei hotelului amplasat pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat grupul...

Autor: Cristina Bellu

04.12.2019, 11:59 289

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistenţă juridică grupului Niro Investment cu privire la semnarea cu Libra Bank a acordului de finanţare în valoare de 24 mil. euro, care vizează dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziţiei din Capitală.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Costin Teodorovici, Partener, Coordonator al departamentului de Drept Bancar şi Financiar, împreună cu George Chiocaru, Managing Associate.

Niro Investment Group a semnat recent cu Libra Bank un acord de finanţare în valoare de 24 de milioane de euro pentru dezvoltarea proiectui hotelier din bulevardul Expoziţiei, care va fi operat de grupul Accor sub marca Swissôtel.

Swissôtel este cel mai recent proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcţia clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană.

Hotelul urmează să fie deschis în anul 2022, iar investiţia totală este estimată la 52 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO