Constructii & Imobiliare

Bright Spaces lansează o soluţie nouă de închiriere a spaţiilor logistice în mediul 3D şi semnează un parteneriat cu ELI Parks pentru întregul portofoliu de 300.000 mp de parcuri industriale

Bright Spaces lansează o soluţie nouă de închiriere a...

Autor: Ştefan Stan

31.01.2024, 14:29 121

Bright Spaces se lansează pe o nouă verticală din domeniul imobiliar, cu o soluţie de vizualizare online 3D a spaţiilor industriale. ELI Parks, unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa logistică şi industrială din România, este primul partener pentru care este implementată această platformă.

Dezvoltatorul oferă o reţea extinsă de parcuri industriale de clasă A în 5 oraşe din România şi pachete complete de servicii de producţie şi depozitare. Potenţialii clienţi ai parcurilor ELI Parks din Bucureşti, Ploieşti, Bacău, Iaşi şi Oradea pot explora acum toate proiectele şi caracteristicile acestora online, în 3D. Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv şi include şi informaţii despre locaţie, accesibilitate, specificaţii tehnice standard şi vizualizare 3D în detaliu a proiectelor.

“Într-o lume a schimbărilor rapide, ELI Parks rămâne un pionier al inovaţiei în domeniul logistic şi industrial. Parteneriatul nostru cu Bright Spaces este un pas semnificativ către digitalizarea proceselor companiei, aducând o nouă dimensiune în prezentarea spaţiilor noastre. Inovăm pentru a oferi clienţilor noştri o experienţă avansată şi pentru a consolida poziţia noastră în piaţa logistică din România”, spune Andrei Jerca, Managing Director ELI Parks.

"ELI Parks îşi consolidează angajamentul faţă de inovaţie prin adoptarea platformei Bright Spaces pentru portofoliul nostru. Prin digitalizare şi inovaţie, ELI Parks continuă să definească viitorul logisticii în România şi să ofere clienţilor noştri o experienţă digitală complexă.”, adaugă Oana Stupinean, Marketing & Leasing Manager ELI Parks.

Folosirea tehnologiei Bright Spaces permite prezentarea atât a proiectelor finalizate, cât şi a celor în fază de proiectare sau construcţie, cu toate beneficiile aferente. Procesele de închiriere şi promovare a spaţiilor sunt simplificate prin digitalizare, iar clienţii pot lua decizii mai rapide, bine informate şi independente de locaţia în care se află, toate detaliile fiind disponibile la un click distanţă.

“Suntem într-o evoluţie constantă a produsului nostru, pe care îl adaptăm pentru fiecare verticală a domeniului imobiliar. Vedem o creştere a pieţei logistice şi credem că o abordare digitală uşor de implementat şi folosit va fi nelipsită din strategia oricărui jucător puternic, precum ELI Parks. Începem anul cu un proiect important pentru noi şi partenerii noştri şi plănuim să ne extindem portofoliul de clienţi din acest sector, atât la nivel naţional, cât şi global.” - Bogdan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO