Constructii & Imobiliare

Birourile companiei JCV & Associates din proiectul Avire Tower (Filipine) obţin cerificarea IMMUNE, iniţiată în 2020 de dezvoltatorul Genesis Property

Jason C. Valderrama, President & CEO, JCV & Associates Project Management and Development Inc

Jason C. Valderrama, President & CEO, JCV & Associates Project Management and Development Inc

Autor: Cristina Bellu

03.05.2023, 11:30 45

Sediul JCV & Associates Headquarters (JCVA) din Avire Tower, Quezon City, Filipine, a obţinut certificarea IMMUNE Building Standard™, lansată în 2020 de dezvoltatorul Genesis Property pentru a atenua efectele pandemiei de Covid-19.

“Certificarea IMMUNE™ Powerful înseamnă rezilienţă în faţa provocărilor viitorului. La JCVA, ne propunem să fim în fruntea comunităţii IMMUNE™ din Filipine, care este în continuă creştere. Vom continua să deschidem calea spre rezistenţă împotriva ameninţărilor asupra sănătăţii, prin susţinerea propriilor structuri, zone şi construirea de comunităţi echipate cu spaţii IMMUNE”, spune Jason C. Valderrama, President & CEO, JCV & Associates Project Management and Development Inc.

IMMUNE Building Standard™ a fost dezvoltat în România de către dezvoltatorul Genesis Property şi lansat în 2020, imediat după izbucnirea pandemiei. Ajuns în Asia în 2022 şi adoptat la nivel global de numeroase companii din întreaga lume, acesta a fost conceput, încă de la început, pentru a adresa ameninţările la adresa mediului construit provocate de pandemie.

“Imperativul pentru medii interioare mai sănătoase nu a fost niciodată mai mare, deoarece pandemia a sporit gradul de conştientizare a impactului calităţii aerului din interior asupra bunăstării angajaţilor şi a siguranţei chiriaşilor. IMMUNE™ oferă o abordare proactivă pentru a gestiona nu doar problemele actuale de sănătate, ci şi pentru a anticipa provocările de sănătate ale viitorului”, adaugă Darren Allen, Director, Healthy by Design Building Institute.

Inspirate de tehnologii şi proceduri bazate pe ştiinţă, măsurile de sănătate şi siguranţă recomandate de IMMUNE™ pun oamenii pe primul loc şi sporesc imunitatea mediului construit împotriva provocărilor de sănătate prezente şi viitoare, minimizând impactul pandemiilor precum COVID-19 şi al altor ameninţări bacteriologice sau toxicologice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO