Companii

ZF BT Health - Sănătatea în prim-plan, Timişoara. Medicul Dana Stoian, centrul Dr. D: În România nu ai instrumentele necesare să faci ordine în sistemul public. Acum chiar dacă ai o adresabilitate de 40% sau de 110% pe secţie primeşti acelaşi salariu la stat

Medicul Dana Stoian, proprietarul centrului Dr. D din Timişoara

Medicul Dana Stoian, proprietarul centrului Dr. D din Timişoara

Autor: Mirabela Tiron

28.11.2023, 00:05 66

Medicul Dana Stoian, proprietarul centrului Dr. D din Timişoara, spune că oricât ar creşte fondurile în sistemul de sănătate banii nu vor fi suficienţi dacă nu se pune frână la tot ce înseamnă pierderi în sistem.

„Picătura pierdută zi de zi trebuie luată în conside­rare, dacă nu pui frână la ce se pierde atunci este vorba de superficialitate şi banii nu o să ajungă nicicând“, a spus medicul Dana Stoian, proprietarul centrului Dr. D din Timişoara, în cadrul conferinţei ZF BT Health - Sănă­tatea în prim-plan, organizată de Ziarul Financiar şi Banca Transilvania la Timişoara. Aceasta este a patra conferinţă care adună cei mai importanţi reprezentanţi ai zonei private dar şi publice din sectorul medical din marile centre universi­tare. evenimente simila­re au fost şi la Cluj-Na­po­ca, Bucureşti şi Iaşi.

„Eu la privat nu pot să îmi permit să am regulile personalului de la stat. Dacă lucrezi la privat şi ai contract cu CNAS atunci Casa te plăteşte cu cât facturezi: am mulţi pacienţi, am facturi mai mari, am puţini pacienţi atunci am facturile mai mici“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO