Companii

Wekeendul acesta clienţii Wizz Air nu vor putea face rezervări online

Wekeendul acesta clienţii Wizz Air nu vor putea face...

Autor: Corina Mirea

22.06.2012, 15:37 354

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din România, Europa Centrală şi de Est, a anunţat că site-ul de rezervări nu va fi funcţional  în perioada 22-24 iunie.

Schimbările, sistemul de rezervări şi check-in-ul online al companiei vor intra într-un proces de mentenanţă timp de 53 de ore .

Toţi pasagerii care vor călătorii în acest weekend, trebuie să se asigure că au efectuat check-in-ul online, că au printat tichetul de îmbarcare şi itinerariul până vineri (22 iunie), înainte de plecarea spre aeroport.

„Tarifele accesibile Wizz Air sunt foarte populare, astfel că trebuie să realizăm mentenanţa sistemului de rezervări şi a website-ului, pentru a oferi în continuare pasagerilor noştri tarife scăzute şi servicii superioare”, a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air, explicând decizia întreruperii sistemului online de rezervări al companiei. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO