Companii

VGP România închiriază 4.500 mp producătorului de componente de marochinărie Somarest

VGP România închiriază 4.500 mp producătorului de...

Autor: Bogdan Alecu

22.02.2023, 11:00 398

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat o hală de 4.500 de mp din parcul logistic VGP Sibiu, către firma Somarest, care activează în domeniul marochinăriei. 

Desfăşurat pe o suprafaţă de 219.000 mp, cu peste 93.000 mp de spaţii logistice şi industriale premium, VGP Park Sibiu este situat în centrul României, în zona de nord a oraşului Sibiu, cu acces la autostradă şi la 10 minute de aeroportul internaţional. 

Datorită poziţiei sale geografice, Sibiu este unul dintre cele mai importante centre de transport din România. Linii ferate şi drumuri importante tranzitează oraşul care este, de asemenea, un valoros centru economic, ce a beneficiat de investiţii străine de amploare.

„Somarest ne-a selectat pentru a deveni a treia sa locaţie din judeţul Sibiu, după cele din Cisnădie şi Avrig. Pentru a asigura stan­dardele de calitate cerute pentru fabricarea şi depozitarea componentelor pentru marochi­nărie produse de Somarest, echipa noastră a proiectat şi implementat în spaţiul închiriat soluţii personalizate, constând în echipa­men­te de control al temperaturii şi umidi­tăţii“, a declarat Cristian Vlădescu, commercial manager VGP Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO