Companii

Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele Rabla şi Rabla Plus: AFM a publicat noi liste cu persoanele juridice aprobate

Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele...

Autor: Alexandru Nanu

28.07.2020, 20:53 538

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 24 iulie 2020, conform comunicatului din data de 28 iulie publicat pe site-u instituţiei.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 45 dosare pentru 71 autovehicule şi o contestaţie pentru 1 autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 41 dosare pentru 107 autovehicule dintre care 31 electrice hibride şi 76 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Începând cu data de 24 iulie 2020, dosarele de acceptare depuse de către persoanele juridice şi dosarele de validare ale producătorilor/dealerilor auto, în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, se vor transmite la AFM doar prin intermediul poştei electronice. Procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informaţiilor necesare, precum şi alte instrucţiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO