Companii

Vacanţa de 1 Decembrie rotunjeşte conturile hotelurilor şi pensiunilor din staţiunile montane şi balneare: „Rezervările s-au făcut şi cu câteva luni înainte, avem 100% ocupare“

Datele de pe site-ul  de rezervări booking.com arată că 98% din locurile  de cazare din Braşov din platformă  sunt rezervate de pe 30 noiembrie până pe 3 decembrie, în timp ce pe Prahova 91% din locuri erau ieri rezervate.

Datele de pe site-ul de rezervări booking.com arată că 98% din locurile de cazare din Braşov din platformă sunt rezervate de pe 30 noiembrie până pe 3 decembrie, în timp ce pe Prahova 91% din locuri erau ieri rezervate.

Autor: Mirabela Tiron

29.11.2023, 18:30 72

Hotel Internaţional din Sinaia: Toate camerele vor fi ocupate în această vacanţă, cu 3.000 de lei s-au vândut ultimele pachete Complexul Cheile Grădiştei din Moieciu, nicio cameră liberă Complexul Ensana Health Hotels din Sovata: Toate cele 405 camere sunt rezervate.

Hotelurile şi pensiunile din sta­ţiunile montane şi balneare îşi vor ro­tun­ji veniturile în vacanţa de 1 Decembrie, preţurile fiind mai  mari faţă de cele dintr-o perioadă nor­ma­lă şi ajung chiar şi la 3.000 de lei de cuplu pentru un sejur de trei nopţi în camera standard.

„Hotelul va avea un grad de ocupare de 100%  în vacanţa de 1 Decembrie. Camerele au fost rezer­vate din timp, primele camere s-au rezervat cu 1.900 de lei pentru 3 nopţi, iar ultimele cu 3.000 de lei ca­mera dublă“, a declarat pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului Internaţional din Sinaia. Hotelul de patru stele Internaţional din Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea mon­tană, are o capacitate de 180 de ca­mere, un centru  de agrement, dar şi un centru spa de 1.000 de metri pătraţi. „Această sărbătoare va aduce turişti în staţiune, vorbim de o mică vacanţă. 99% din clienţii noştri sunt români. Rezervările s-au făcut cu câteva luni înainte“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO