Companii

Urmează Gala ZF 24 de ani. Globalizarea şi provocările viitorului reprezintă tema centrală din acest an. Care erau subiectele fierbinţi la ediţiile anterioare ale Galei ZF?

galerie foto

galerie foto

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.11.2022, 00:07 145

♦ În 2021, de pildă, tema centrală a galei a pus accentul pe căutarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est.

Globalizarea şi provocările viitorului sunt subiectele care dau tema galei ZF din acest an, la aniversarea a 24 de ani de la apariţia primei ediţii tipărite a Ziarului Financiar. Cum va arăta lumea occidentală după actuala criză economică şi politică globală, unde se va situa România şi cum poate să profite de schimbările politice, sociale, economice şi militare care vor veni – sunt numai câteva dintre subiectele care vor fi amintite şi discutate la gala programată pentru 24 noiembrie 2022. De-a lungul anilor, invitaţii speciali care au urcat pe scenă la Gala ZF au vorbit, fiecare, despre contextul european şi mondial de la acel moment.  În 2021, de pildă, tema centrală a galei a pus accentul pe căutarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est. Ziarul Financiar a ridicat problema transformării creşterii economice în dezvoltare economică, pentru a asigura convergenţa cu Occidentul în următoarele decenii.

Cu un an în urmă, în 2020, în prim-plan au fost executivii români care lucrează în străinătate şi aportul lor la îmbunătăţirea imaginii României peste graniţe. Era anul de debut al pandemiei, astfel că eveni­mentul s-a desfăşurat într-un format preponderent digital.

În 2019, ZF marca, în gala za aniversară, 30 de ani de capitalism, 30 de ani de business şi trei generaţii de antre­prenori, adresând întrebarea „Cine duce România mai departe şi unde?“.

Anul 2018 a fost cel al bornei de 100 de ani de la Marea Unire, anul centenarului, care a fost prilej pentru o trecere în revistă a evoluţiei businessului local.

Gala ZF care va avea loc pe 24 no­iembrie 2022 este a 19-a gală a Ziarului Financiar şi cel mai important eveniment de business din România. Evenimentul aniversar este şi ocazia cu care, an, de an, Ziarul Financiar lansează catalogul celor mai valoroase companii din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO