Caută doar în titlu
Companii

Un ghid internaţional similar cu ghidul Michelin începe evaluarea mai multor restaurante din România

♦ Restaurantele cu cele mai bune servicii şi mâncăruri vor fi incluse într-un catalog Gault & Millau.

Brandul internaţional Gault & Millau, numele ghidului care include restaurante din mai multe ţări – precum Franţa, Germania, Olanda, Belgia – va începe evaluarea mai multor restau­ran­te din România în lu­nile următoare. Acesta este primul standard gastro­no­mic care va evalua restaurantele româneşti.
 
„Am început să facem o listă de 200-220 de restaurante în care vom mer­ge până în primăvara anului viitor. Din aces­tea, aproximativ 120-150 vor fi in­cluse în ghid. În următorii trei ani, vrem să avem 5% din restaurantele din Ro­­mânia în acest ghid“, spune Alexandre Al­măjeanu, fondator al re­pre­zentanţei locale a Gault&Millau.
 
Procesul de evaluare începe în luna noiembrie, iar restaurantele avute în ve­dere se găsesc în marile oraşe din ţară, pre­­cum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Grila de criterii după care vor fi evaluate restaurantele este se­cretă, pentru ca bucătarii şi pro­­prietarii să nu se pregătească în mod spe­cial după anumite standar­de. Rezultatele finale vor fi anunţate în mai 2018, când va fi publicat şi ghidul Gault&Millau în România, urmând ca acesta să aibă o periodicitate anuală.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.