Companii

Un actor nou se profilează pe piaţa birourilor din provincie: 32.000 mp de birouri s-au tranzacţionat în Timişoara în primele nouă luni, peste Cluj şi Iaşi

Un actor nou se profilează pe piaţa birourilor din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.10.2017, 00:06 2064

Timişoara a fost în primele nouă luni scena celei mai mari suprafeţe de birouri închiriate în provincie, cu un total de peste 32.000 de metri pătraţi, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Astfel, Timişoara a depăşit celelalte pieţe majore din provincie – Cluj-Napoca şi Iaşi, potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară Activ Property Service.

„Începând din 2015, piaţa birourilor din Timişoara se află într-o creştere susţinută, pe fondul expansiunii rapide a sectorului IT&C şi a centrelor de cercetare-dezvoltare, cu o serie de consolidări ale principalilor ocupanţi în clădiri noi, cu specificaţii şi funcţiuni moderne de clasa A“, spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timişoara al Activ Property Services.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO