Companii

Turismul de business ia avânt. GoTravel: Avem o creştere de 50% între ianuarie şi aprilie pe segmentul corporate. Numărul evenimentelor este în continuă creştere

Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel

Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel

Autor: Miruna Diaconu

12.05.2022, 16:20 117

♦ GoTravel este o agenţie de turism care se adresează clienţilor corporate, fiind prezentă pe piaţă încă din 2001, iar anul trecut a înregistrat venituri de 9,5 mil. lei, în creştere faţă de 2020, când cifra de afaceri a fost de 8 mil. euro.

După doi ani în care cererea pentru călătoriile corporate aproape că nu a existat, odată cu ridicarea restricţiilor, turismul de business ia avânt. Agenţia de turism GoTravel, care se adresează acestui segment, a înregistrat o creştere de 50% a cererilor pentru călătoriile corporate în perioada ianuarie – aprilie.

„Deplasările în scop de business au luat avânt, avem o creştere de 50% între ianuarie şi aprilie pe segmentul corporate. Se emit mult mai multe bilete de avion, astfel că am înregistrat creşteri de 300% între ianuarie şi aprilie. De asemenea, numărul de evenimente este în continuă creştere, deşi suntem la 65% din nivelul anului 2019, un an foarte bun pentru Go Travel, trendul este unul foarte încura­jator, în luna martie am avut cifre record pentru această perioadă, 380% creştere faţă de luna anterioară, februarie“, spune Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel.

În perioada ianuarie – aprilie a acestui an, agenţia de turism a înregistrat o creştere a vânzărilor de peste 180% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO