Companii

O nouă tranzacţie în piaţa privată de sănătate. Reţeaua Regina Maria cumpără clinica de ginecologie Nativia de la medicul Gheorghe Peltecu. Planul reţelei private prin noua achiziţie este să consolideze un centru de excelenţă şi formare profesională în domeniul ginecologiei

O nouă tranzacţie în piaţa privată de sănătate....

Medicul Gheorghe Peltecu a fost anterior directorul spitalului de stat Filantropia, cea mai mare unitate medicală de stat dedicată ginecologiei.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai mari operatori privaţi din do­me­niul medical, a cumpărat clinica Nativia, creată în 2020 de medicul Gheorghe Peltecu.

Nativia are o echipă de 50 de spe­cialişti, iar în 2022 au trecut pra­gul peste 25.000 de paci­ente. Peltecu Medical SRL, firma care operează brandul Nativia, a avut în 2021, cel mai recent an pentru care există date publice, afaceri de 11 mil. lei, după o creştere de 70% faţă de anul anterior, din datele confidas.ro.

Proiectul pentru care reţeaua Re­gina Maria a achiziţionat clinica Nativia vi­zea­ză crearea unui centru de excelenţă şi for­mare profesională în obstetrică-ginecologie. Nu­mele medicului Gheorghe Peltecu este legat de spitalul de stat Filantropia, deţinând funcţia de director din 2002 până în 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO