Companii

Tranzacţie pe piaţa automatelor de sucuri şi snacksuri: Firma General Vending Ro, cu acţionari italieni în spate, vrea să preia D.A.I.R. Comexim 2000 de la un antreprenor tot din Italia

Tranzacţie pe piaţa automatelor de sucuri şi...

Autor: Cristina Roşca

25.08.2023, 10:30 274

♦ Acordul se află acum pe masa Consiliului Concurenţei spre analiză.

Compania General Vending Ro, activă pe piaţa automatelor de sucuri şi snacksuri, vrea să preia competitorul direct D.A.I.R. Comexim 2000, într-o tranzacţie ce se află acum pe masa Consiliului Concurenţei spre aprobare.

General Vending Ro este un business controlat de acţionari italieni, mai exact de General Vending SPA (70%), Mario Fa­brizio Zonca (20%) şi Roberto Capobianchi (10%). Firma a obţinut afaceri de aproape 72 mil. lei anul trecut, cu 21% mai mari decât în 2021, conform platformei de analiză termene.ro.

„General Vending Ro SRL se ocupă cu revânzarea aparatelor şi a produselor pentru vending office coffee services (OCS) şi in­dustria hotelurilor, restaurantelor şi cafe­nelelor (HoReCa)“, spun oficialii Consiliului Concurenţei.

Pe site-ul propriu apare informaţia con­form căreia compania este distribuitor oficial în România al unor branduri precum Lavazza (cafea) sau Saeco (espressoare de cafea).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO