Companii

Tommy Hilfiger semnează cu Dascălu pentru magazine în Iaşi şi Cluj

Autor: Cristina Roşca

31.03.2011, 23:44 239

Retailerul de modă Tommy Hilfiger va deschide două noi magazineîn România, în Iaşi şi Cluj. Compania a semnat un parteneriat cuIulius Group, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, şi vadeschide, în acest an, magazine în centrul comercial Palas Mall dinIaşi şi în Iulius Mall din Cluj .

Magazinul Tommy Hilfiger din Palas va avea o suprafaţă de 190 demetri pătraţi, iar cel din Iulius Mall Cluj 150 de metri pătraţi.Magazinul din Cluj va fi inaugurat în aprilie, iar pentru cel dinIaşi încă nu a fost anunţată o dată exactă, centrul comercial Palasurmând a fi inaugurat în al doilea semestru al acestui an.

Palas, dezvoltat de Iulius Group, este un proiect mixt ce vacuprinde spaţii de birouri, hoteluri, apartamente, parc, stradă deshopping şi mall. Potrivit site-ului Tommy Hilfiger, retailerul maideţine magazine în Bucureşti (AFI Palace Cotroceni şi PlazaRomânia) şi Braşov (Piaţa Sfatului).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO