Companii

În ce stadiu se află construcţia hotelului Kempinski din Poiana Braşov? Primăria Braşov: Compania Rock Development Holding nu a solicitat nicio autorizaţie de construire pentru un hotel în municipiul Braşov

În ce stadiu se află construcţia hotelului Kempinski...

Autor: Miruna Diaconu

16.12.2023, 16:58 1659

♦ Grupul hotelier Kempinski: „Credem că putem reproduce succesul hotelurilor noastre din Austria, Elveţia sau Slovenia în Poiana Braşov“.

Primăria Braşov, în adminis­tra­rea căreia se află şi Po­ia­na Braşov, spune că firmele Rock Development Hol­ding şi Rock Mountain nu au solicitat nicio autorizaţie de construire pentru un hotel în municipiul Braşov, adică nici în Poiana Braşov, în ultimii trei ani. Ziarul Financiar a trimis o soli­ci­tare către Primăria Braşov, care se ocu­pă şi cu eliberarea de autorizaţii de construire în Poiana Braşov, şi a între­bat repre­zen­tanţii din cadrul instituţiei dacă Rock Development Holding şi Rock Moun­tain au solicitat autorizaţii de construire a vreunui hotel în Poiana Braşov.

„Conform informaţiilor transmise de Serviciul Autorizări Construcţii, vă informăm că, în ultimii trei ani, compa­niile menţionate, respectiv Rock Deve­lopment Holding şi Rock Mountain, nu au solicitat autorizaţii de construire pentru hoteluri în municipiu Braşov“, spun reprezentanţii Primăriei Braşov.

Mai mult, în Poiana Braşov au fost emise doar trei autorizaţii de construire, în ultimii trei ani, potrivit site-ului primăriei. Dintre acestea, una face referire la realizarea iluminatului pârtiei de schi Lupului şi Drumul Albastru, una la înlocuire tronson conductă ra­cord SRM Poiana Braşov, iar ultima este pentru autorizarea unui complex turis­tic şi organizare de şantier, solici­tată de compania Poiana Residence SRL, pentru un hotel de două etaje, fiind vorba de un proiect aflat în portofoliul SVN România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO