Companii

Sorin Popa, EMS Electra din Iaşi: „Pentru a fi competitivi pe piaţa europeană ne-am dotat cu utilaje performante prin fonduri europene“. Compania a derulat 4 proiecte pentru creşterea competivităţii, în valoare de 6,6 mil. lei, din care 51% ajutor nerambursabil de la UE, diferenţa din surse interne şi credite BCR

Sorin Popa, director executiv al EMS Electra

Sorin Popa, director executiv al EMS Electra

Autor: Mirabela Tiron

20.02.2023, 16:15 295

Compania produce subansamble şi produse electronice pentru aplicaţii industriale şi a accesat fonduri europene prin patru proiecte.

Sorin Popa, director executiv al EMS Electra, o firmă din grupul Electra, ce realizează producţie de subansamble, spune că pentru a fi competitivi pe piaţa europeană a trebuit să se doteze cu utilaje din cele mai performante, ceea ce s-a realizat prin acce­sarea de fonduri eu­ropene.

„Suntem o firmă din grupul Electra ce realizează producţie de subansamble, 75% din producţie o vindem la export şi 25% pentru România. Avem 18,5 mil. lei cifră de afaceri. Pentru a fi competitivi pe piaţa europeană a trebuit să ne dotăm cu utilaje performante pen­tru a răspunde cli­enţilor noştri dar a avea şi competitivitate ridi­ca­tă“, a spus Sorin Popa, director executiv EMS Electra, în cadrul conferinţei ZF/ROREG -­ Iaşi „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO