Companii

sennder, companie germană de tehnologie activă pe piaţa transportului rutier de marfă, relochează biroul din România în One Cotroceni Park ca urmare a creşterii echipei

sennder, companie germană de tehnologie activă pe...

Autor: Roxana Rosu

17.05.2023, 09:48 1232

sennder, companie germană de tehnologie activă pe piaţa transportului rutier de marfă, a închiriat 1.400 mp în clădirea de birouri One Cotroceni Park pentru relocarea biroului local, ca parte a strategiei de consolidare a poziţiei în România.

Consultantul tranzacţiei a fost compania CBRE.

Cu 11 birouri în toată Europa, sennder a intrat pe piaţa din România în primăvara anului 2022, compania fiind prezentă în regiune şi în Polonia şi Ţările Baltice.  În urma creşterii echipei, compania  a decis să se mute într-un spaţiu mai mare, iar alegerea locaţiei a ţinut cont şi de proximitatea faţă de o staţie de metrou, de universităţi tehnice şi disponibilitatea unor spaţii diferite.

Sennder propune soluţii similare cu cele folosite de platformele de ride-sharing, oferind companiilor expeditoare de mari dimensiuni acces la o flotă conectată ce cuprinde mii de camioane.

„Echipa sennder din România continuă să crească ca un răspuns la faptul că digitalizarea devine crucială pentru toţi jucătorii din logistica transportului rutier de marfă. Noul nostru birou, situat în One Cotroceni Park, este un pas firesc în evoluţia noastră. Un birou central situat lângă metrou, dar şi aproape de universităţi este un avantaj foarte important pentru a construi un ecosistem productiv. Suntem încrezători că acest spaţiu va contribui la succesul nostru oferindu-ne un mediu stimulativ pentru business-ul nostru”, a declarat Bogdan Gabriel Steliean, General Manager sennder Romania.

Cererea de spaţii de birouri în Bucureşti, dar şi în oraşele din regiune, este de departe dominată de companiile IT, sectorul reprezentând 48% din totalul activităţii de leasing în ultimii 5 ani, potrivit celor mai recente date CBRE.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO