Companii

Sebastian Mahu, Iulius Group: Bugetele de execuţie pentru 2020 nu sunt închise, însă putem să confirmăm că impactul pandemiei a fost substanţial, în contextul celor 87 de zile de carantină

Sebastian Mahu, head o asset management la Iulius:

Vom continua investiţiile din Iaşi şi Timişoara pe zona de office (Palas Campus, respectiv UBC 0), dar şi în proiectele deja anunţate pe zona de retail.

Sebastian Mahu, head o asset management la Iulius: Vom continua investiţiile din Iaşi şi Timişoara pe zona de office (Palas Campus, respectiv UBC 0), dar şi în proiectele deja anunţate pe zona de retail.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.01.2021, 21:15 206

♦ Grupul Iulius se aşteaptă să înregistreze o revenire uşoară în trimestrele 2 şi 3 din acest an, în contextul diminuării impactului medical generat de pandemie, şi estimează că în T4 2021 vânzările vor fi comparabile cu cele din T4 2019. 

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, estimează un impact considerabil al pandemiei asupra veniturilor de anul trecut.

„Bugetele de execuţie pentru 2020 nu sunt închise, însă putem deja să confirmăm faptul că impactul a fost unul substanţial, mai ales în contextul celor 87 de zile de carantină, când activitatea de retail din centrele comerciale a fost sistată. Pentru această perioadă, dar şi parţial după redeschidere, grupul Iulius a decis să susţină chiriaşii din zona de retail, pentru a asigura supravieţuirea acestora în detrimentul unor venituri pe termen scurt“, spune Sebastian Mahu, head of asset management la Iulius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO