Companii

Schimbări în distribuţia de inputuri agricole. Andreea Manolescu nu mai este country manager pe piaţa locală pentru gigantul indian UPL, în top cinci afaceri cu produse chimice pentru agricultură din lume

Andreea Manolescu

Andreea Manolescu

Autor: Florentina Niţu

08.03.2024, 10:30 140

Andreea Manolescu a avut o experienţă de aproape 9 ani în companie, ea fiind angajata Arysta LifeScience, care a fost cumpărată în 2019 de UPL  În acelaşi an a fost promovată de la finance manager la country manager pentru România, iar în acest timp cifra de afaceri s-a dublat până la circa 200 de milioane de lei.

Andreea Manolescu, un executiv cu experienţă de peste 20 de ani în zona financiară, din care 15 ani în companii din agrobusiness, nu mai este country manager pe piaţa românească pentru gigantul indian UPL, conform infor­maţiilor de pe profilul său de LinkedIn, reţea de socializare pentru mediul de business.

UPL este a cincea com­panie din lume care produce şi vinde produse chimice pentru protecţia culturilor, cum ar fi îngrăşăminte, tratamente pentru seminţele de porumb sau grâu, fungicide, erbicide, insecticide sau bio­sti­mulatori. Manolescu nu a men­ţionat care va fi urmă­torul său pas în par­cursul profesional, iar reprezentanţii UPL nu au dorit să comunice cine o înlocuieşte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO