Companii

Salvarea birourilor vine dinspre reconversii: Provita, centrul medical dezvoltat de Ovidiu Palea, ia o clădire întreagă de la Immofinanz. Contractul este semnat pe o perioadă de 25 de ani. Medicul Ovidiu Palea deschide astfel al doilea spital sub brandul Provita din Bucureşti

Clădirea face parte din parcul Iride, situat în zona Dimitrie Pompeiu. Lucrările de amenajare vor începe luna viitoare, urmând ca spitalul să fie funcţional la începutul anului 2022.

Clădirea face parte din parcul Iride, situat în zona Dimitrie Pompeiu. Lucrările de amenajare vor începe luna viitoare, urmând ca spitalul să fie funcţional la începutul anului 2022.

Autor: Bogdan Alecu

24.04.2021, 12:07 394

♦ Valoarea estimată a investiţiei este de 12 milioane de euro ♦ Cea mai mare parte a finanţării este asigurată din fonduri proprii, împreună cu Banca Transilvania.

Immofinanz a semnat un contract de închiriere pe termen lung pentru o suprafaţă de aproximativ 11.000 de metri pătraţi către Grupul Provita, unul dintre principalii operatori de centre medicale din România.

Provita va ocupa integral clădirea IRIDE eighteen, recent modernizată, parte din parcul IRIDE, urmând să deschidă aici un spital multidisciplinar.

Contractul de închiriere acoperă o perioadă  de 25 de ani. Un contract pe o perioadă de 25 de ani majorează semnificativ valoarea unei proprietăţi, în condiţiile în care cererea pentru spaţiile de birouri a scăzut în ultimul an, iar cei mai mulţi chiriaşi doresc contracte flexibile sau pe o perioadă mai mică decât cea standard, de 5 sau 7 ani. Pe fondul scăderii cererii, tot mai mulţi proprietari de birouri aleg să le transforme în proiecte rezidenţiale, spitale sau să dea altă utilitate clădirilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO