Caută doar în titlu
Business Construct

Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde aria de servicii şi intră pe segmentul certificărilor internaţionale, oferind consultanţă pentru respectarea standardelor de clădiri ”verzi”, la spaţii de birouri, retail sau industrial-logistice

Compania Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde aria de servicii şi intră pe segmentul certificărilor internaţionale, oferind consultanţă în vederea obţinerii standardelor LEED, WELL şi BREEAM, atât pentru clădiri de birouri, retail şi industrial-logistice existente, cât şi pentru cele aflate în faza de proiect sau în curs de livrare.

În Bucureşti, peste 60% din stocul modern de spaţii de birouri este format din imobile care deţin certificare verde, în condiţiile în care majoritatea proiectelor dezvoltate în ultimii 5-7 ani au fost certificate încă din perioada construcţiei.  

”Am decis să adăugăm serviciile de certificare verde dupa standarde internaţionale (LEED, BREEAM şi WELL) datorită interesului manifestat de clienţi pentru investiţii sustenabile, vizând atat certificarea clădirilor de birouri, cât si a altor tipuri de dezvoltări imobiliare, în special logistice şi industriale. Utilizarea tehnologiilor verzi creşte gradul de ocupare şi valoarea clădirii si garantează consum redus de utilităţi, iar în unele oraşe, chiar şi o reducere a taxelor pe proprietate, implicit un service charge mai mic pentru chiriaş şi un impact pozitiv asupra bugetului respectivei companii. În plus, certificarea WELL intră în detalii amănunţite legate de confortul interior, protejarea sănătăţii ocupanţilor şi condiţiile de muncă ale angajaţilor, un criteriu major de selecţie în perioada pe care o traversăm.” , spune Andrei Ianculescu, Head of Project Management, Cushman & Wakefield Echinox

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.