Companii

ROREG-BCR-ZF „De la idee la business inteligent cu finanţări europene“. Marţi 20 iunie, de la 10:30, pe zf.ro: Cât spaţiu de creştere a businessului mai are zona Bucureşti-Ilfov? Care pot fi catalizatorii creşterii

ROREG-BCR-ZF „De la idee la business inteligent cu...

Autor: Răzvan Botea

19.06.2023, 00:05 304

Bucureştiul şi Ilfovul reprezintă de departe cel mai mare pol economic al României şi fac, împreună, circa o treime din economia naţională. Circa un sfert din popu­laţie lo­cu­ieşte în această zo­nă. În consecinţă, în ci­cluri economice nor­ma­le, adică fără per­tur­bări ca pandemia sau războiul, econo­mia Bucureştiului şi Ilfovului creşte în termeni nominali mai mult decât oricare altă regiune. În termeni procentuali însă, Bu­cureştiul poate avansa cu 3%, iar economia României în an­sam­blul său să crească cu 4-5%, aşa cum a fost cazul în 2018 şi 2019. Mai este loc pentru dez­voltarea afacerilor în Bucureşti-Ilfov? Care sunt catalizatorii creşterii? Cum ajută fondurile euro­pene? Care sunt oportunităţile de finanţare?

La aceste întrebări şi multe altele vor răspunde speakerii conferinţei „De la idee la business inteligent cu finanţări europene“, printre care se numără reprezen­tanţi ai autorităţilor pentru gestionarea fondurilor europene, antreprenori cu experienţă în atragerea de astfel de fonduri şi antreprenori care vor să-şi finanţeze businessul prin fonduri UE.

Asociaţia Agenţiilor de Dezvoltare Regională (ROREG), împreună cu BCR şi ZF organizează marţi, 20 iunie, a patra ediţie a conferinţei „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Dezbaterea este dedicată antreprenorilor care vor să investească în regiune şi speakerii evenimentului, printre care preşedintele ROREG Sorin Maxim şi directorul executiv al ADR Bucureşti-Ilfov vor prezenta pe larg oportunităţile de finanţare pentru mediul de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO