Companii

Urmează conferinţa ROREG-BCR-ZF. „De la idee la business inteligent cu finanţări europene“. Marţi 20 iunie, de la 10:30, pe zf.ro: Bucureştiul şi Ilfovul au la dispoziţie 1,4 mld. euro prin programul regional pentru investiţii ale mediului privat în educaţie şi infrastructură

Urmează conferinţa ROREG-BCR-ZF. „De la idee la...

Autor: Răzvan Botea

16.06.2023, 00:06 265

Bucureştiul şi Ilfovul au la dispoziţie 1,4 mld. euro până în 2027 pentru investiţii în regiune prin Programul Regional. Din aceştia, 375 mil. euro sunt dedicaţi digitali­zării şi competitivităţii IMM-urilor din regiune. Care sunt proiectele vi­zate? Cum se pot accesa banii şi care sunt punctele-cheie dintr-o cerere de fi­nanţare de succes?

La aceste întrebări şi multe altele vor răspunde speakerii conferinţei ROREG-BCR-ZF „De la idee la business inteli­gent cu finanţări europene“.

Din cei peste 1,4 mld. euro care vor intra prin programele regionale în Bucureşti şi Ifov, merg către educaţie 172 mil. euro şi spre infrastructura de transport 106 mil. euro, ambele direcţii fiind importante pentru dezvoltarea businessului în regiune.

Bucureştiul şi Ilfovul reprezintă principalul pol economic al României şi deţine mai mult de un sfert din economia României şi cea mai mare parte din business. Mai este loc de afaceri în regiune? Ce bani sunt la dispoziţie şi care sunt sectoarele economice cele mai finanţabile?

Asociaţia Agenţiilor de Dezvoltare Regională (ROREG), împreună cu BCR şi ZF organizează marţi, 20 iunie, a patra ediţie a conferinţei „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Dezbaterea este dedicată antreprenorilor care vor să investească în regiune şi speakerii evenimentului, printre care preşedintele ROREG Sorin Maxim şi directorul executiv al ADR Bucureşti-Ilfov Dan Nicula  vor prezenta pe larg oportunităţile de finanţare pentru mediul de business.

 Peste 1,4 mld. euro este suma alocată pentru Programul Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO