Companii

Românii pot zbura în vacanţa de Crăciun în ţări precum Spania, Italia sau Anglia cu mai puţin de 100 de euro dus-întors. Din Bucureşti şi până în Barcelona, preţul unui bilet dus-întors ajunge la 90 de euro în perioada 23-29 decembrie

Românii pot zbura în vacanţa de Crăciun în ţări...

Autor: Miruna Diaconu

19.11.2021, 16:40 223

Turiştii români care vor să îşi petreacă vacanţa de Crăciun în afara graniţelor pot achiziţiona bilete de avion dus-întors cu preţuri sub 100 euro, conform datelor site-ului Momondo. Cu plecare din Bucureşti, turiştii pot ajunge în ţări precum Spania, Anglia, Italia sau Olanda cu mai puţin de 100 de euro.

Din Bucureşti şi până în Barcelona, preţul unui bilet dus-întors ajunge la 90 de euro în perioada 23-29 decembrie, conform platformei Momondo. Un alt oraş din Spania unde se poate ajunge cu un preţ al biletului sub 100 de euro este Madrid, cu 88 euro bilet de avion dus-întors.

Printre cele mai ieftine destinaţii sunt Bergamon, Bologna, Milano, Veneţia, Genova sau Bari, toate aflându-se în Italia. Preţurile pornesc chiar şi de la 39 de euro pentru un bilet dus-întors şi ajung la 52 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO