Companii

Reţeaua de magazine Brico Dépôt a închis două magazine din Oradea şi Timişoara: Modificările obiceiurilor de consum ne-au determinat să reducem cu câte un magazin prezenţa în cele două regiuni

Reţeaua de magazine Brico Dépôt a închis două...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.03.2023, 00:06 1906

Fiecare dintre cele două magazine închise se afla în oraşe în care mai exista câte o unitate Brico Dépôt, astfel că toată activitatea a fost relocată şi centralizată într-un singur magazin.

Britanicii de la Brico Dépôt, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din România, au închis două magazine la începutul acestui an, rămânând ast­fel cu 33 de unităţi. Este vorba despre ma­ga­zinele din Oradea şi Giroc, localitate din zona metropolitană a Timişoarei.

„În cursul anului trecut, am des­chis 101 magazine noi (...) şi am închis unul în Marea Britanie şi două în Ro­mânia“, se arată în raportul financiar aferent anului trecut, unde nu sunt precizate şi cauzele care au dus la închidere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO